Image Companion Opleidingsprogramma

Opleidingen Kleur en Stijladvies, en meer…

Image Companion verzorgt al ruim 20 jaar topklasse opleidingen op het gebied van kleur en stijladvies en imago ontwikkeling. Een aantal trainingen is door AICI geaccrediteerd. Daarmee weet je dat je een toptraining volgt, die voldoet aan de hoogste standaarden in de branche.

Bekijk hieronder het volledige opleidingsprogramma. Klik op een foto voor meer informatie.

Expert kleurtraining met Essential Colors Systeem
Stijladvies training | Personal Stylist Vaktraining
Image & Communicatie Training
ImagoBasics® Kleurtraining
imago, kleur en stijladvies opleiding
Mastertraining Kleur

Services voor Ondernemers

Zakelijk Succes Programma
Kickstarter Mijn website & ik
SEO Zoekwoorden Onderzoek
Gratis Oriëntatie webinar

Heb je interesse in een opleiding of service, maar nog wel wat vragen?

Dat begrijp ik.

Daarom houd ik een gratis oriëntatie webinar
Bellen of mailen kan natuurlijk ook

Mijn naam is Riet de Vlieger, image coach sinds 1999.

Wil je een geweldige opleiding volgen en geïnspireerd raken over het vak van de image professional? Kijk dan zeker verder.

Ik heb een grote passie voor Personal Styling, en wat dit mogelijk maakt voor mensen. Ze worden zichtbaar, ze krijgen nieuwe kansen, gaan met meer zelfvertrouwen door het leven, en ze komen meer in balans met zichzelf.

Personal Styling is buitengewoon interessant, maar het is niet gemakkelijk. Dat komt doordat er zoveel aspecten meespelen. Behalve vakkennis heb je sociale vaardigheden en adviesvaardigheden nodig. Je moet mensen in beweging krijgen, inspireren, en een inspirerend voorbeeld zijn.

Als je eens wilt praten of dit vak iets voor je is, dan maak ik graag een belafspraak met je. Of een afspraak bij mij in de studio, om je dingen te laten zien, en met je mee te denken. Mail even als je dat wilt.

Als professional heb ik me ook verdiept in digitale ontwikkelingen. De resultaten zie je terug in het Zakelijk Succesprogramma, de kickstarter Mijn website en ik, en het Zoekwoordenonderzoek dat ik voor ondernemers verzorg. Interesse? Kom even met me in contact, dan kijken we of mijn aanbod past bij jou.
Doen hoor…