Brochure

Expert kwaliteit opbouwen

Ben je als kleuradviseur toe aan een volgende stap? Heb je behoefte aan meer kennis, meer diepgang? Omdat je merkt dat je huidige systeem, het systeem waarmee je bent opgeleid, zo zijn grenzen heeft….

Je bent aan het goede adres. De Mastertraining kleur is er voor jou, als je al een opleiding hebt gevolgd en enige ervaring hebt met kleuradvies geven. Het maakt niet uit of je met  4, 10 of 12 seizoenen werkt, of met een indeling in licht-diep-warm-koel-helder-gedempt, of met een computer ondersteund programma.

  • Heb je je ooit afgevraagd waarom precies die kleuren in dat specifieke kleurenpalet zitten?
  • Zou je paletten graag los willen halen om er je eigen draai aan te geven, of een klant een paar tinten extra te geven?
  • En dacht je dat je de enige bent die zo’n behoefte heeft?

Het Essential Colors systeem

Het Essential Colors systeem is ontwikkeld door niemand minder dan Carla Mathis, degene die als assistente heeft gewerkt van Susan Caygill, de grondlegger van kleuradvies, en haar levenlang is blijven studeren en onderzoeken hoe ze haar visie kon ombouwen in een gemakkelijk bruikbaar systeem. Sinds enkele jaren is dat systeem er, en het is voor mensen zoals jij bereikbaar.

De Mastertraining Kleur is een verdiepingsprogramma van 3 trainingsdagen. Het is een intensief programma. Je ontwikkelt dieper inzicht in kleur en de impact ervan op mensen. Door gedetailleerd te kijken en tegelijkertijd je intuïtie te benutten leer je hoe je tot een goed advies komt:

  • Een modern kleursysteem en high-end paletten.
  • Paletten customizen, verfijnen voor elke klant. Zo maak je elk kleurenpalet uniek, terwijl het toch eenvoudig blijft ermee te werken.
  • Theoretische onderbouwing èn gebruik maken van je intuïtie.
  • Training en mentoring door de enige door Carla Mathis gecertificeerde trainer in Nederland.
Image Masters kwaliteitslabel
Meer informatie
Cursusagenda
Aanmelden

Mijn naam is Riet de Vlieger, certified image professional.

In 1999 begon ik in dit vak met een kleursysteem dat weliswaar op de 4 seizoenen was gebaseerd, maar met duizenden variaties daarop. In de jaren daarna zocht ik naar de onderbouwing. Waarom zit welke kleur in een palet? Het heeft 5 jaar geduurd voor ik daar achter was. Ik leerde het tijdens een van mijn vele nascholingscursussen bij Carla Mathis.

Als je de Mastertraining kleur volgt, ontwikkel je het inzicht om zelf invloed te hebben op de kleuren die je je klant meegeeft. Sterker nog: je gaat nooit meer afhankelijk zijn van vooraf geprogrammeerde kleursystemen. Je stelt zelf je kleurenpaletten samen, en leert kleurencombinaties maken die bijzonder en speciaal zijn voor je klant. Dat geeft je power en onderscheidingsvermogen. Dat maakt je tot expert.

Wil je zien hoe dat werkt? Maak dan een bel- of skypeafspraak met me. Of kom langs in mijn studio. Dan vertel ik je er graag meer over. Mail me een paar datumvoorstellen als je dat wilt.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer