Riet de Vlieger, aangenaam…

Riet de Vlieger, trainer
AICI Logo en CIP graphic
Image Companion licenced trainer

Het is november 1992.

Ineens woon ik in Alphen aan den Rijn.
Ver weg van Zeeland, waar in mijn logopediepraktijk heb moeten sluiten.

Ik besluit: Dit nooit weer!

Nooit meer een bedrijf dat gebonden is aan de plaats waar ik woon. Ik wil werk doen, dat ik in mijn rugzak kan meenemen, waar ik ook heen ga…

Nu heb ik een bedrijf dat ik overal ter wereld kan oppakken. En natuurlijk vanuit de plaats waar ik nu nog steeds woon: in Alphen aan den Rijn.

Geïnspireerd, veelzijdig en innovatief

Mijn naam is Riet de Vlieger

Ik ben creatief, veelzijdig en van veel markten thuis. Dat komt heel goed van pas in mijn werk als Personal Branding Coach en trainer. Bij Personal Branding gaat het niet alleen om hoe jij jezelf laat zien, maar allereerst om wie jij bent als persoon, binnen jouw werk, met al jouw eigenschappen en eigenaardigheden.

Als de enige licenced trainer van The Style Core in Nederland maak ik de trainingen van The Style Core beschikbaar in dit deel van de wereld in het Nederlands en Engels. Ik ben er best trots op dat ik mijn trainingen mag vormgeven rond hun content. En jij hoeft er niet voor naar de VS te reizen…

Sinds 2007 ben ik de enige Image Consultant in Nederland die door AICI is gecertificeerd. Intussen is een aantal van mijn trainingen door AICI geaccrediteerd. Dat maakt ze uitermate geschikt voor startende en gevorderde image professionals. Want mijn trainingen zijn niet standaard. Ze zijn breed, diepgaand, speciaal, inspirerend! Ik train je in de methodes waar ik zelf mee werk, voorbij de basics.