Riet de Vlieger, aangenaam…

Riet de Vlieger, trainer
AICI Logo en CIP graphic
Image Companion licenced trainer

Het is november 1992.

Ineens woon ik in Alphen aan den Rijn.
Ver weg van Zeeland, waar in mijn logopediepraktijk heb moeten sluiten.

Ik besluit: Dit nooit weer!

Nooit meer een bedrijf dat gebonden is aan de plaats waar ik woon. Ik wil werk doen, dat ik in mijn rugzak kan meenemen, waar ik ook heen ga…

Nu heb ik een bedrijf dat ik overal ter wereld kan oppakken. Vanuit Alphen aan den Rijn èn vanuit Zeeland, waar ik in de zomer van 2024 weer ga wonen.

Geïnspireerd, veelzijdig en innovatief

Mijn naam is Riet de Vlieger

Ik ben creatief, veelzijdig en van veel markten thuis. Dat komt heel goed van pas in mijn werk als Personal Branding Coach en trainer. Bij Personal Branding gaat het niet alleen om hoe jij jezelf laat zien, maar allereerst om wie jij bent als persoon, binnen jouw werk, met al jouw eigenschappen en eigenaardigheden.

Mijn trainingen zijn uniek. Als de enige licenced trainer van The Style Core in Nederland maak ik de trainingen van The Style Core beschikbaar in dit deel van de wereld in het Nederlands en Engels. Ik ben er best trots op dat ik mijn trainingen mag vormgeven rond hun content. En jij hoeft er niet voor naar de VS te reizen…

Sinds 2007 ben ik door AICI gecertificeerd. En is een aantal van mijn trainingen door AICI geaccrediteerd. Zo weet je dat je een opleiding volgt die aan de hoogste standaarden voldoet. Dat maakt ze uitermate geschikt voor startende en gevorderde image professionals. Want mijn trainingen zijn niet standaard. Ze zijn breed, diepgaand, speciaal, inspirerend! Ik train je in de methodes waar ik zelf mee werk. Natuurlijk leer je ook de basics!

Missie en visie van Image Companion

Image Companion leidt vrouwen op tot creatieve en inspirerende image professionals
die werken met actuele methodes en moderne tools,
om hun klanten te adviseren en te empoweren het beste uit zichzelf te halen
door middel van een krachtige en authentieke uitstraling.

Geaccrediteerde trainingen

Twee trainingen zijn geaccrediteerd door AICI: Personal Stylist training en de Vakraining Image & Communicatie

Image Companion is erkend voor het Novice membership van AICI. Daardoor kunnen studenten die een opleiding volgen van 60 uur of meer, een jaar lang met 50% korting lid worden van AICI. En wie zich wil certificeren kan de opleidingspunten van de geaccrediteerde trainingen inzetten voor die certificering.

Kortom: Ambitieuze cursisten zijn hier aan het juiste adres om zichzelf stevig op de kaart te zetten als image professional.