Vaktraining Image en Communicatie2018-04-12T22:20:09+00:00
Brochure

Een goede uitstraling voor elk moment

De Vaktraining Image is bedoeld voor mensen die op professionele wijze adviezen willen geven voor vergroten van invloed en impact, en carrière gerichte vraagstukken.

In deze Vaktraining gaat het om het creëren van congruentie in de boodschappen die iemand uitzendt: zichtbare, hoorbare, tactiele en inhoudelijke boodschappen. Je leert genuanceerd en detailgericht te observeren welke elementen verantwoordelijk zijn voor het onderbreken van congruentie. Om vervolgens een deskundig advies te formuleren.

Je kunt na het volgen van deze cursus je klanten adviezen geven hoe ze hun gewenste image kunnen bepalen en hoe ze te werk moeten gaan om het op te bouwen. Het opbouwen van een image is een proces dat tijd en aandacht voor detail vraagt. Na afloop van deze cursus kun je delen van de stof gebruiken om behalve consulten ook workshops te geven.

zakelijke stijl

Na het doorlopen van deze training:

  • Weet je precies op welke aspecten je moet letten om een gewenste indruk te maken.
  • Weet je je te kleden volgens de zakelijke dresscode die een gelegenheid vereist, en kun je anderen assisteren bij het kiezen van outfits binnen deze dresscode.
  • Kun je aspecten van non-verbale communicatie toevoegen aan je presentaties en workshops.
  • Ken je de effecten van visuele, auditieve en kinesthetische aspecten van communicatie.
Image Masters kwaliteitslabel
Meer informatie
Cursusagenda
Aanmelden

Geen opleiding maar deze informatie voor jezelf? Boek het programma “Zichtbaarheid in de lift” voor jezelf.

Mijn naam is Riet de Vlieger, al 10 jaar certified image professional.

Stel: een klant komt bij je. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, heeft zich omgeschoold en begint nu te solliciteren binnen een nieuwe branche. Ze vraagt om hulp om haar kansen op de arbeidsmarkt te optimaliseren.

Een vraagstuk als dit gaat voorbij kleur, stijl, of presentatie vaardigheden. Dit is een imago vraagstuk. Je hebt kennis nodig over dresscodes binnen de diverse branches, van de communicatie van kledingstijlen, om klanten als deze tot in detail te kunnen adviseren. Dat leer je in de Vaktraining Image, die je ook apart kunt volgen, bijvoorbeeld als carrière coach.

Een aanrader!

Riet de Vliieger, certified image professional