Weten welke training het best bij je past? Volg het GRATIS Oriëntatiewebinar over het kiezen van een opleiding tot Image Consultant. http://eepurl.com/cw2mp9

Brochure

Een goede uitstraling voor elk moment

De Vaktraining Image is bedoeld voor mensen die op professionele wijze adviezen willen geven voor vergroten van invloed en impact, en carrière gerichte vraagstukken.

In deze Vaktraining gaat het om het creëren van congruentie in de boodschappen die iemand uitzendt: zichtbare, hoorbare, tactiele en inhoudelijke boodschappen. Je leert genuanceerd en detailgericht te observeren welke elementen zorgen voor dubbele boodschappen. Om vervolgens een deskundig advies te formuleren hoe een nieuw evenwicht in de uitstraling kan ontstaan.

Je kunt na het volgen van deze cursus je klanten adviezen geven hoe ze hun gewenste image kunnen opbouwen. Het ontwikkelen van een image is een proces dat tijd en aandacht voor detail vraagt. Na afloop van deze cursus kun je consulten en workshops geven over deze materie.

Data van de eerstvolgende training:

voorjaar 2020, data in overleg via een datumprikker
Meld je nu alvast aan
dagen 10-17 uur / Alphen aan den Rijn

Na het doorlopen van deze training: zakelijke stijl

  • Weet je precies op welke aspecten je moet letten om een gewenste indruk te creëren.
  • Weet je je te kleden volgens de zakelijke dresscode die een gelegenheid vereist, en kun je anderen assisteren bij het kiezen van outfits binnen de zakelijke dresscodes.
  • Kun je aspecten van non-verbale communicatie toevoegen aan je presentaties en workshops.
  • Ken je de effecten van visuele, auditieve en kinesthetische aspecten van communicatie.
Image Masters kwaliteitslabel
Meer informatie
Cursusagenda
Aanmelden

Mijn naam is Riet de Vlieger, al 10 jaar certified image professional.

Stel: een klant komt bij je. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, heeft zich omgeschoold en begint nu te solliciteren binnen een nieuwe branche. Ze vraagt om hulp om haar kansen op de arbeidsmarkt te optimaliseren.

Een vraagstuk als dit gaat voorbij kleur, stijl, of presentatie vaardigheden. Dit is een imago vraagstuk. Je hebt kennis nodig over dresscodes binnen de diverse branches, van de communicatie van kledingstijlen, om klanten als deze tot in detail te kunnen adviseren. Dat leer je in de Vaktraining Image, die je ook apart kunt volgen, bijvoorbeeld als carrière coach.

Een aanrader!

Op zoek naar een advies voor jezelf?

Leiderschap op hakken
https://www.leiderschapophakken.nl

Riet de Vlieger, image consultant & trainer