• Image Companion | Vaktraining Image & Communicatie

Weten welke training het best bij je past? Volg het GRATIS Oriëntatiewebinar over het kiezen van een opleiding tot Image Consultant. http://eepurl.com/cw2mp9

AICI CEU Accredited Program

Anderen leren zich goed te profileren

Volg de Vaktraining Image & Communicatie als je advies wilt geven aan professionals over profileren en carrière gerichte vraagstukken.

In deze Vaktraining leer je hoe je mensen kunt helpen congruent te zijn in hun zichtbare, hoorbare, tactiele en inhoudelijke boodschappen. Leer genuanceerd en detailgericht observeren en ontdekken welke elementen voor ruis in de communicatie zorgen. Daarna kun je een deskundig advies formuleren over het creëren van evenwicht in de totale uitstraling en mensen helpen zich beter te profileren.

Na het volgen van deze vaktraining kun je klanten adviseren aan de hand van het IMAGOGRAM©, hoe ze zich kunnen profileren en doelgericht een bepaald image opbouwen. Het ontwikkelen van een image is een proces dat tijd en aandacht vraagt. Na afloop van deze training kun je consulten en workshops geven over deze materie.

De training Image & Communicatie is geaccrediteerd door AICI voor 1.0 CEU’s

Data van de eerstvolgende training:

Volgende cursus: okt/nov 2023; data op aanvraag
10 - 17 uur

Wil je eerder? Schrijf je dan in en vermeld dat je eerder wilt.
Bij voldoende belangstelling plan ik hem eerder in; data in overleg

Na het doorlopen van deze training: zakelijke stijl

  • Weet je precies welke aspecten bijdragen om een gewenste indruk te creëren.
  • Weet je je te kleden volgens de zakelijke dresscode van de gelegenheid waar je heengaat, en kun je anderen assisteren bij het kiezen van outfits binnen de zakelijke dresscodes.
  • Kun je professionals begeleiden zich krachtig te profileren aan de hand van het IMAGOGRAM©.
  • Kun je aspecten van non-verbale communicatie toevoegen aan je presentaties en workshops.
  • Ken je de effecten van visuele, auditieve en kinesthetische aspecten van communicatie.

Riet de Vlieger is mijn naam. al sinds 2007 certified image professional.

Stel: een klant komt bij je. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug, heeft zich omgeschoold en begint nu te solliciteren binnen een nieuwe branche. Ze vraagt om hulp om haar kansen op de arbeidsmarkt te optimaliseren.

Een vraagstuk als dit gaat voorbij kleur, stijl, of presentatie vaardigheden. Dit is een imago vraagstuk. Je hebt kennis nodig over dresscodes binnen de diverse branches, en over non-verbale communicatie om klanten als deze tot in detail te kunnen adviseren. Dat leer je in de Vaktraining Image & Communicatie. Je kunt deze training apart kunt volgen, bijvoorbeeld als je carrière coach bent. De training is geaccrediteerd door AICI.

Een aanrader!

Op zoek naar een advies voor jezelf?

Leiderschap op hakken
https://www.leiderschapophakken.nl