• Image Companion | Personal Stylist Training

Weten welke training het best bij je past? Meld je aan voor het GRATIS Oriëntatiewebinar. Daarin vertel ik je hoe je een goede opleiding tot Image Consultant kiest. http://eepurl.com/cw2mp9

AICI geaccrediteerd programma

Wil jij andere mensen helpen hun kledingstijl te ontwikkelen?

Een mooi plaatje maken is makkelijk. Styling van mannen en vrouwen, privé en professioneel, vraagt echter om professioneel inzicht, vakkundige technieken en een deskundige persoonlijke aanpak. Mensen kleden voor de diverse gelegenheden in hun leven, passend bij hun lifestyle en smaak, is een complexe taak. Als je dat goed wilt doen, verlangt dat een grondige voorbereiding.

De Vaktraining Stijl: basis voor veelzijdige stijladviezen

Je hebt een natuurlijk modegevoel, en vindt het heerlijk om je te verdiepen in mode, trends of make-overs. Misschien heb je een achtergrond in de mode of als coupeuse en ben je graag creatief bezig. Of styling is een carrière die je ambieert, en is het nu het moment om dat vorm te gaan geven.

Maar:
zo kom je binnen | krachtige eerste indruk

•    Je merkt dat je de onderbouwing mist en dat je tegen de grenzen van je kennis oploopt.
•    Je vraagt je af of kledingstijl nou echt zo belangrijk is, om daar je beroep van te maken
•    Je hebt behoefte aan een goede en flexibele aanpak, waarmee je goed uit de voeten kunt.

Dan is het wellicht tijd om een goede opleiding te volgen die je de basis geeft die je nodig hebt. Zodat je met je advies veelzijdig en diepgaand verschil kunt maken voor mensen. Niet alleen voor een foto, maar juist voor het echte leven, waar het ertoe doet.

Eerstvolgende training:

Cursusdata:

20 jan, 13 en 27 feb, 12 en 26 mrt, 9 en 23 april 2024
Cursusdagen op dinsdag (andere dag is bespreekbaar)

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn