Weten welke opleiding bij jou past? Neem deel aan het GRATIS oriëntatie-webinar en leer waar je zoal op moet letten bij het kiezen van je opleiding: http://eepurl.com/cw2mp9

Brochure

Wil jij met styling en imago aan de gang?

Mensen helpen hun persoonlijke stijl te ontwikkelen?
Professionals begeleiden om meer succes te hebben?

Omdat je anderen graag over hun uitstraling adviseert. En vriendinnen en collega’s nu al een beroep op je doen…

Maar je twijfelt, want

 • je mist de onderbouwing van je advies en je loopt tegen de grenzen van je kennis op.
 • je vraagt je af of kleding nou echt zo belangrijk is, om daar je beroep van te maken
 • iets houdt je tegen om de stap te zetten om dit werk professioneel op te pakken.

Advies geven en daarbij alleen op je gevoel afgaan is niet professioneel. Je zoekt een goede opleiding imagestyling om je droom waar te maken.

 

Is dit jouw toekomst?

Je hebt je eigen bureau, alleen of samen met iemand anders. Je adviseert vrouwen (en misschien ook mannen) over de manier waarop ze zich profileren. Je helpt hen zich op een representatieve manier te presenteren, en begeleidt hen op weg naar persoonlijk of zakelijk succes. Je klanten krijgen meer complimenten als ooit tevoren en er gaan deuren voor hen open die tot dat moment gesloten bleven.

Denk aan carrière stappen, maar ook aan het aantrekken van een levenspartner.

En intussen doe jij het werk dat je zo graag doet, terwijl je je eigen tijd kunt indelen. In het begin misschien naast een baan of in combinatie met je gezin.

Het Curriculum Image Consultant, een opleiding Imagestyling

Een programma, dat bestaat uit drie modules:

1. een kleursysteem met 10 kleurgroepen; handig voor snelle actie en voor het werken met groepen.

2. het Essential Colors systeem, waarmee je paletten op maat samenstelt voor je klanten.

Zo zorg je ervoor dat ALLE kleuren in het palet fantastisch zijn voor je klant, iets wat niet mogelijk is bij systemen in seizoenen of door anderen geselecteerde kleuren. Dit is UNIEK in Nederland. Tijdens de opleiding leer je diepgaand over kleur, haar samenstelling en haar toepassing.

Een programma dat je in ca 9 maanden kunt afronden, waarna je als professioneel Image Consultant aan het werk kunt. Sterker nog: Al na de eerste module kun je met je eerste betalende klanten aan de slag.

Stijl voor Vrouwen | stijlboeken voor je klantenDoor je direct voor dit hele curriculum aan te melden, krijg je een aantal bonussen:

 • Stijlboekprogramma voor vrouwen èn mannen (GRATIS) – waarde € 550,00 excl. btw
  Daarmee kun je een onbeperkt aantal stijlboeken voor je klanten uitprinten in een samenstelling zoals jij dat wilt.
 • Twee gratis sessies van het Zakelijk Succes Programma, een training van 10 dagdelen voor support bij de start van je eigen bedrijf. – waarde € 180,00

Kortom, met deze opleiding:

 • Leer je werken met moderne professionele methodes en high end producten, waaronder het Essential kleursysteem van Carla Mathis. Deze kleurtraining wordt onder licentie van haar gegeven.
 • Krijg je de theoretische onderbouwing om via kennis en intuïtie je af te stemmen op je klant.
 • Heb je een waardevolle set tools in handen, waarvan je een deel gratis krijgt.AICI CIP Certified
 • Leer je het vak van de enige gecertificeerde Image Consultant (AICI CIP) in Nederland.
 • Weet je zeker dat wat je leert in lijn is met het competentieprofiel van AICI, de Association of Image Consultants International. Dit betekent onder andere dat je zelf ook al kort na je opleiding met je eigen certificering kunt beginnen. Omdat nog weinig Image Consultants dit hebben opgepakt, kun je je hiermee snel onderscheiden.
 • Kun je al tijdens je opleiding je eerste klanten binnenhalen, en beginnen je investering terug te verdienen.

Start met de Expert Kleurtraining:

Cursusdata:

Data: 23 jan; 6 en 27 feb; 12 en 26 mrt; 9 en 23 apr 2020
Cursus op donderdag 10-17 uur
data zijn in overleg aan te passen

Meer informatie
Cursusagenda
Aanmelden

Het is mogelijk om het Curriculum Image Consultant volledig op maat te volgen, met persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw eigen tempo. Cursusdagen op afspraak, zodat het nog beter inpasbaar is in jouw agenda en drukke of onregelmatige rooster.

Informeer naar de mogelijkheden

Je opleidingskosten aftrekken voor de belasting

Ook in 2020 mag je kosten voor beroepsopleidingen in veel gevallen nog aftrekken voor de inkomstenbelasting. Deze regeling komt te vervallen, maar is dit jaar opnieuw verlengd. Wil je een opleiding doen? Stel het dan niet te lang uit. (Bron: https://financieel.infonu.nl/belasting/158419-aftrek-studiekosten-2020.html)

Ben je ondernemer? Dan kun je de btw op je opleiding terugvragen, en de kosten ervan aftrekken van de winst van je bedrijf.

De opleidingen bij Image Companion zijn gericht op mensen die houden van kwaliteit, en van een gedegen en grondige scholing. Of het er nu om gaat een element aan je huidige aanbod toe te voegen, of om image consultant te worden.

Mijn naam is Riet de Vlieger. Ik werk al jaren als trainer in de hoofdvakken van het beroep Image Consultant, en ben als enige in Nederland gecertificeerd door een onafhankelijk orgaan, AICI. Alle overige diploma’s voor dit vak in ons land hebben (nog) geen officiële erkenning.

Ik volg al lange tijd de ontwikkelingen in de imagestyling op de voet. Daardoor zijn de opleidingen actueel en innovatief. Van 2017 – 2019 ben ik International President van AICI, de wereldwijde beroepsvereniging van Image Consultants. Als zodanig ben ik betrokken bij de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. Heel inspirerend…

Vraag je je af welke elementen nodig zijn om te komen waar je wilt zijn, maak dan een belafspraak, of kom langs om kennis te maken en alles te vragen wat je wilt weten.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer

certified image professional