Expert Kleurtraining

Weten welke opleiding bij jou past? Neem deel aan het GRATIS oriëntatie-webinar en leer waar je zoal op moet letten bij het kiezen van je opleiding: http://eepurl.com/cw2mp9

Op weg naar een nieuwe expertise

Heb jij grote interesse in kleur en kleding? En zie je hoe kleur de wereld zo veel mooier en leuker maakt? Mogelijk jeuken je handen om het verschil te gaan maken voor mensen, omdat jij weet dat het anders kan.

Misschien heb je zelf een kleuradvies ingewonnen, en merk je hoe dat je uitstraling heeft veranderd, en daarmee je leven. Of hoor je anderen erover vertellen. Je wilt niets liever dan wat je weet doorgeven aan anderen.

Maar:

  • Je beseft dat je speciale vaardigheden nodig hebt om dit beroepsmatig te kunnen aanbieden.
  • Je zoekt een gedegen opleiding om dit werk op niveau te doen, niet oppervlakkig als een kunstje, maar echt als een professionele vaardigheid.
licenced program

Opleiding Kleur met het Essential Colors systeem

Training van ca. 3 maanden. Een fundamentele en intensieve cursus – geen eenvoudige formules die mensen in standaard groepen indelen. Je ontwikkelt inzicht in kleur en de impact ervan op mensen. Door gedetailleerd te kijken en tegelijkertijd je intuïtie te benutten leer je hoe je tot een goed advies komt.

De training geeft je de kans om heel persoonlijk te werken vanaf het allereerste begin in je business.

  • Werken met een modern kleursysteem en high-end paletten van het Essential kleursysteem van Carla Mathis. Dit systeem maakt het mogelijk om paletten te customizen, te verfijnen voor elke klant. Zo maak je elk kleurenpalet uniek, terwijl het toch eenvoudig blijft ermee te werken.
  • Je krijgt de theoretische onderbouwing om via kennis en intuïtie je af te stemmen op je klant. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je het wel goed doet of niet.
  • Gedegen training en mentoring door de enige door Carla Mathis gecertificeerde trainer in Nederland.
  • De Masterset maakt deel uit van het startpakket.

Maar ook:

  • Werken met een basismethode met 10 kleurgroepen, vooral geschikt voor snelle indicatie van het kleurtype. Bijvoorbeeld voor demonstraties of voor het werken met groepen.
  • Inclusief webapplicatie en compacte analyse materialen.

Het is mogelijk om het programma volledig op maat te volgen, met persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw eigen tempo. Cursusdagen op afspraak, zodat het nog beter inpasbaar is in jouw agenda en drukke of onregelmatige rooster.

Informeer naar de mogelijkheden

Eerstvolgende Expert Kleurtraining

Cursusdata:

Start weer in september 2024, data in overleg en op afspraak,
Opleiding gaat definitief door.

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn