Expert Opleiding Kleur

NIEUW!

Nu Kleuropleiding met twee methodes:

1. methode voor werken met groepen

2. methode voor advisering op maat: alle kleuren zijn volledig op de persoon afgestemd.

Weten welke opleiding bij jou past? Neem deel aan het GRATIS oriëntatie-webinar en leer waar je zoal op moet letten bij het kiezen van je opleiding: http://eepurl.com/cw2mp9

brochure

Op weg naar een nieuwe expertise

Is jouw interesse gewekt in het fenomeen kleur en kleding? En zie je hoe kleur de wereld zo veel mooier en leuker maakt? Mogelijk jeuken je handen om het verschil te gaan maken voor mensen, omdat jij weet dat het anders kan.

Misschien heb je zelf een kleuradvies ingewonnen, en merk je hoe dat je uitstraling heeft veranderd, en daarmee je leven. Of hoor je anderen erover vertellen. Je wilt niets liever dan er meer over weten.

Maar:

  • Je beseft dat je speciale vaardigheden nodig hebt om dit beroepsmatig te kunnen aanbieden.
  • Je zoekt een gedegen opleiding om dit werk op niveau te doen, niet oppervlakkig als een kunstje, maar echt als een professionele vaardigheid.

Opleiding Kleur met het Essential Colors systeem

Training van ca. 3 maanden. Een fundamentele en intensieve cursus – geen eenvoudige formules die mensen in standaard groepen indelen. Je ontwikkelt inzicht in kleur en de impact ervan op mensen. Door gedetailleerd te kijken en tegelijkertijd je intuïtie te benutten leer je hoe je tot een goed advies komt.

De training geeft je de kans om heel persoonlijk te werken vanaf het allereerste
begin in je business.

  • Werken met een modern kleursysteem en high-end paletten van het Essential kleursysteem van Carla Mathis. Dit systeem maakt het mogelijk om paletten te customizen, te verfijnen voor elke klant. Zo maak je elk kleurenpalet uniek, terwijl het toch eenvoudig blijft ermee te werken.
  • De theoretische onderbouwing om via kennis en intuïtie je af te stemmen op je klant, zonder je zorgen te maken of je het wel goed doet.
  • Gedegen training en mentoring door de enige door Carla Mathis gecertificeerde trainer in Nederland.
  • De Masterset maakt deel uit van het startpakket.

Maar ook:

  • Werken met een methode met 10 kleurgroepen, vooral geschikt voor snelle indicatie van het kleurtype. Bijvoorbeeld voor demonstraties of voor het werken met groepen.
  • Inclusief webapplicatie en compacte analyse materialen.

Het is mogelijk om het programma volledig op maat te volgen, met persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw eigen tempo. Cursusdagen op afspraak, zodat het nog beter inpasbaar is in jouw agenda en drukke of onregelmatige rooster.

Informeer naar de mogelijkheden

Eerstvolgende Expert Kleurtraining:

Cursusdata:

Data: 23 jan; 6 en 27 feb; 12 en 26 mrt; 9 en 23 apr 2020
Cursus op donderdag 10-17 uur
data zijn in overleg aan te passen

Leer van een Certified Image Professional

Mijn naam is Riet de Vlieger, certified image professional.

In 1999 begon ik in dit vak met een kleursysteem dat weliswaar op de 4 seizoenen was gebaseerd, maar met duizenden variaties daarop. In de jaren daarna zocht ik naar de onderbouwing. Waarom zit welke kleur in een palet? Het heeft 5 jaar geduurd voor ik daar achter was. Ik leerde het tijdens een van mijn vele nascholingscursussen bij Carla Mathis.

Als jij deze opleiding kleur volgt, krijg je dat inzicht direct mee. Sterker nog: je gaat niet afhankelijk zijn van vooraf geprogrammeerde systemen. Je stelt zelf je kleurenpaletten samen. Vanaf je allereerste klant. Dat geeft jou power en onderscheidingsvermogen.

Wil je zien hoe dat werkt? Maak dan een bel- of skypeafspraak met me. Of kom langs in mijn studio. Dan vertel ik je er graag meer over. Mail me een paar datumvoorstellen als je dat wilt.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer
certified image professional
Ik meld me aan

Je opleidingskosten aftrekken voor de belasting

Ook in 2020 mag je kosten voor beroepsopleidingen in veel gevallen nog aftrekken voor de inkomstenbelasting. Deze regeling komt te vervallen, maar dit is al een paar keer uitgesteld. Wil je een opleiding doen? Stel het dan niet te lang uit. (Bron: https://financieel.infonu.nl/belasting/158419-aftrek-studiekosten-2020.html)

Ben je ondernemer? Dan kun je de btw op je opleiding terugvragen, en de kosten ervan aftrekken van de winst van je bedrijf.

Opleidingsvouchers voor kappers

In de CAO 2017 – 2019 voor kappers is opgenomen dat er opleidingsvouchers beschikbaar komen van minimaal € 400 en maximaal € 500. Er zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Informeer hiernaar bij je werkgever of vakbond.

Opleiding Kleur met Persoonlijk systeem

Opleiding kleuradviseur, personal stylist of image consultant volgen?

Kies zorgvuldig jouw methode.

Op zoek naar een advies voor jezelf?

Leiderschap op hakken
https://www.leiderschapophakken.nl