Expert Kleurtraining

Weten welke opleiding bij jou past? Neem deel aan het GRATIS oriëntatie-webinar en leer waar je zoal op moet letten bij het kiezen van je opleiding: http://eepurl.com/cw2mp9

Op weg naar een nieuwe expertise

Heb jij grote interesse in kleur en kleding? En zie je hoe kleur de wereld zo veel mooier en leuker maakt? Mogelijk jeuken je handen om het verschil te gaan maken voor mensen, omdat jij weet dat het anders kan.

Misschien heb je zelf een kleuradvies ingewonnen, en merk je hoe dat je uitstraling heeft veranderd, en daarmee je leven. Of hoor je anderen erover vertellen. Je wilt niets liever dan wat je weet doorgeven aan anderen.

Maar:

  • Je beseft dat je speciale vaardigheden nodig hebt om dit beroepsmatig te kunnen aanbieden.
  • Je zoekt een gedegen opleiding om dit werk op niveau te doen, niet oppervlakkig als een kunstje, maar echt als een professionele vaardigheid.
licenced program

Opleiding Kleur met het Essential Colors systeem

Training van ca. 3 maanden. Een fundamentele en intensieve cursus – geen eenvoudige formules die mensen in standaard groepen indelen. Je ontwikkelt inzicht in kleur en de impact ervan op mensen. Door gedetailleerd te kijken en tegelijkertijd je intuïtie te benutten leer je hoe je tot een goed advies komt.

De training geeft je de kans om heel persoonlijk te werken vanaf het allereerste begin in je business.

  • Werken met een modern kleursysteem en high-end paletten van het Essential kleursysteem van Carla Mathis. Dit systeem maakt het mogelijk om paletten te customizen, te verfijnen voor elke klant. Zo maak je elk kleurenpalet uniek, terwijl het toch eenvoudig blijft ermee te werken.
  • Je krijgt de theoretische onderbouwing om via kennis en intuïtie je af te stemmen op je klant. Zo hoef je je geen zorgen te maken of je het wel goed doet of niet.
  • Gedegen training en mentoring door de enige door Carla Mathis gecertificeerde trainer in Nederland.
  • De Masterset maakt deel uit van het startpakket.

Maar ook:

  • Werken met een basismethode met 10 kleurgroepen, vooral geschikt voor snelle indicatie van het kleurtype. Bijvoorbeeld voor demonstraties of voor het werken met groepen.
  • Inclusief webapplicatie en compacte analyse materialen.

Het is mogelijk om het programma volledig op maat te volgen, met persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw eigen tempo. Cursusdagen op afspraak, zodat het nog beter inpasbaar is in jouw agenda en drukke of onregelmatige rooster.

Informeer naar de mogelijkheden

Eerstvolgende Expert Kleurtraining

Cursusdata:

26 jan, 9 en 23 feb, 8 en 22 mrt, 5 en 19 april 2024

cursusdagen op vrijdag (andere dag bespreekbaar)

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn

Wat denk je ervan?

Mijn naam is Riet de Vlieger, image consultant sinds 1999.

Ik begon in dit vak met een kleursysteem dat weliswaar op de 4 seizoenen was gebaseerd, maar met duizenden variaties daarop. In de jaren daarna zocht ik naar de onderbouwing. Waarom zit welke kleur in een palet? Ik leerde het 5 jaar later tijdens een van mijn vele nascholingscursussen bij Carla Mathis.

Als jij deze opleiding kleur volgt, krijg je dat inzicht direct mee. Sterker nog: je gaat niet afhankelijk zijn van vooraf geprogrammeerde systemen. Je stelt zelf je kleurenpaletten samen. Vanaf je allereerste klant. Dat geeft jou power en onderscheidingsvermogen.

Wil je zien hoe dat werkt? Maak dan een bel- of Zoom-afspraak met me. Of kom langs in mijn studio. Dan vertel ik je er graag meer over. Mail me een paar datumvoorstellen als je dat wilt.

Opleiding Kleur met Persoonlijk systeem

Opleiding kleuradviseur, personal stylist of image consultant volgen?

Kies zorgvuldig jouw methode.

Op zoek naar een advies voor jezelf?

Leiderschap op hakken
https://www.leiderschapophakken.nl