Simpel, snel & effectief: zoekwoorden onderzoek voor jouw business

vergrootglas

Je weet dat SEO belangrijk is, maar je hebt waarschijnlijk andere prioriteiten. Misschien ben je er al eens mee begonnen, maar het blijft een complex en lastig concept om volledig te doorgronden. Je website trekt niet de gewenste bezoekersaantallen. Wellicht Is het nu de tijd om er serieus mee aan de slag te gaan.

Ik help je er heel graag mee.

Welkom op mijn site

Ik begrijp jouw positie maar al te goed, want ik ben ooit precies daar begonnen waar jij nu staat.

Ik merk dat veel ondernemers geen idee hebben van hoe ze met zoektermen op hun site moeten omgaan. Ze hebben wel een idee op welke woorden ze gevonden willen worden, maar die termen zijn lang niet altijd realistisch. Of ze strijden tegen de reuzen in het bedrijfsleven, of ze mikken op termen waar niemand naar zoekt.

Het is dus wel een ding, zo’n zoekwoorden onderzoek. Ik begrijp volkomen waarom je deze taak wilt uitbesteden, en ik sta te popelen om je hierbij te helpen.

Misschien denk je: SEO? Waarom jij? Jij doet toch heel andere dingen?

Jazeker, maar ik doe ook heel veel andere dingen. Zo heb bijvoorbeeld ook een technische interesse.

 • Ik heb SEO allereerst uitgezocht voor mijn eigen bedrijf.
 • Later ben ik mijn kennis hierover gaan delen met mijn studenten in het Zakelijk Succes programma. Immers online zichtbaarheid is belangrijk voor startende ondernemers.
 • SEO is ook een onderdeel van het Webwijzer programma. Ook de deelnemers aan dat programma zijn er razend enthousiast over dat ze SEO nu op een goede manier kunnen inzetten.
 • En ik bied SEO aan als een zelfstandige service.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Boek eenvoudig een zoekwoorden onderzoek via de knop hiernaast.
 2. Vul de vragenlijst in met gedetailleerde informatie over je bedrijf, je website en je teksten.
 3. We plannen een afspraak, bijvoorbeeld via Zoom, zodat ik je beter kan leren kennen en jouw specifieke behoeften kan begrijpen.
 4. Ik ga voor je aan de slag en binnen een week ontvang je een overzicht voor je eerste pagina met relevante zoektermen aan waarmee je direct aan de slag kunt. Maken we een afspraak voor meer pagina’s dan doe ik mijn best om dat ook binnen een week te kunnen aanleveren.
zoekwoordenonderzoek boekje

Wat ontvang je precies?

 • Ik begin met een seocheck. Dat resulteert in een overzicht van de zoekwoorden waarmee jouw website of blog nu al gevonden wordt op Google.
 • Per pagina (of per product) waarvoor je opdracht geeft krijg je een lijstje met 5 veelbelovende zoekwoorden, aangevuld met 5-10 aanvullende zoektermen. Bij elke zoekterm geef ik het maandelijkse zoekvolume en de concurrentie aan. Ruim voldoende informatie om je strategie te bepalen.
 • Ik vertel je precies hoe je deze zoektermen gaat gebruiken in je teksten en op je (WordPress) website.

Wat zijn de kosten?