• ImagoBasics® Kleuradvies training

Op zoek naar een leuke kleuranalyse / kledingadvies training?

Wil je liefst nog vandaag aan de slag?

Volg de ImagoBasics® Kleuranalyse training

kleuranalyse assistent

In de ImagoBasics® kleuranalyse training leer je in heel korte tijd werken met gangbare professionele technieken (10 kleurtypes: 4 seizoenen en 6 tussenseizoenen). Hiermee geef je jezelf een goede basis voor het kleuradvies vak. Een online tool helpt je om de juiste keuzes te maken. Wat je in de lessen hebt geleerd, ga je thuis oefenen.

Stel je voor: na deze training van 3 lesdagen en een praktijkmiddag ben je in staat om kleuradvies te geven over kleding en make-up. Je leert je klanten hoe ze met hun eigen kleuren de prachtigste combinaties kunnen maken om er stralend uit te zien.

Deelnemers ontvangen het lesboek ImagoBasics® Kleuranalyse en Kleuradvies. Een lekker lesboek, rijk geïllustreerd. De inhoud is geïnspireeerd op het door mij uitgegeven studieboek dat op MBO’s wordt gebruikt voor het vak Imagestyling.

Zodra je je deelname aan deze training hebt betaald, wordt het online gedeelte geactiveerd, zodat je vrijwel direct kunt beginnen.

 Aanbod:

Training

  • Kleurtraining van 3 lesdagen. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken. Koffie/thee en lunch zijn inclusief.
  • Tussendoor overleg met de trainer en andere deelnemers.
  • 1 dagdeel op afspraak: praktijk met een model

Cursusdata:


23 mei, 6, 13 en 27 (halve dag) juni 2023
Cursusdagen op dinsdag (andere dag bespreekbaar)

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn

Lespakket:

  • Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
    (dit boek bevat het onderwerp Kleur zoals het in het MBO onderwijs gebruikt wordt voor het keuzevak Imagestyling)
  • Basisset materialen met: kleuranalysestroken, advieskaarten, lichtdonker-schaal
  • Een webapp waarmee je het keuzeproces van de kleuranalyse vereenvoudigt, gedurende 6 maanden. Verlenging mogelijk op abonnementsbasis.
  • Online videotraining over gebruik van kleur in je garderobe – toegang gedurende 1 jaar.

Na aanmelding ontvang je een factuur

Mijn naam is Riet de Vlieger. Ik werk sinds 1999 als image consultant. Een heerlijk vak!

Personal Styling maakt veel verschil voor mensen. Ze vergroten hun zichtbaarheid, ze grijpen nieuwe kansen aan; hun zelfvertrouwen wordt groter, en ze zetten onverwacht grote stappen.

Ben jij uit op een uitbreiding van je expertise? Of op een carrièreswitch? De Compacte Kleurtraining is een volwaardig programma om laagdrempelig te starten met dit vak. Binnen een week of 6 behaal je je certificaat. Wil je daarna verder of dieper dan kun je een van de vervolgprogramma’s volgen.

Wil je dit vakgebied verkennen, en je oriënteren op een opleiding, neem dan contact met me op. We kunnen ook een Zoomafspraak inplannen om kennis te maken en je vragen te beantwoorden.