• ImagoBasics® Kleuradvies training

Op zoek naar een leuke kleuranalyse / kledingadvies training?

Wil je liefst nog vandaag aan de slag?

Volg de ImagoBasics® Kleuranalyse training

kleuranalyse assistent

In de ImagoBasics® kleuranalyse training leer je in heel korte tijd werken met gangbare professionele technieken (10 kleurtypes: 4 seizoenen en 6 tussenseizoenen). Hiermee geef je jezelf een goede basis voor het kleuradvies vak. Een online tool helpt je om de juiste keuzes te maken. Wat je in de lessen hebt geleerd, ga je thuis oefenen.

Stel je voor: na deze training van 3 lesdagen en een praktijkmiddag ben je in staat om kleuradvies te geven over kleding en make-up. Je leert je klanten hoe ze met hun eigen kleuren de prachtigste combinaties kunnen maken om er stralend uit te zien.

Deelnemers ontvangen het lesboek ImagoBasics® Kleuranalyse en Kleuradvies. Een lekker lesboek, rijk geïllustreerd. De inhoud is geïnspireeerd op het door mij uitgegeven studieboek dat op MBO’s wordt gebruikt voor het vak Imagestyling.

Zodra je je deelname aan deze training hebt betaald, wordt het online gedeelte geactiveerd, zodat je vrijwel direct kunt beginnen.

 Aanbod:

Kleuranalyse en Kleuradvies
Brochure

Training

  • Kleurtraining van 3 lesdagen. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken. Koffie/thee en lunch zijn inclusief.
  • Tussendoor overleg met de trainer en andere deelnemers.
  • 1 dagdeel op afspraak: praktijk met een model

Cursusdata:

Data: op aanvraag

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn

Lespakket:

  • Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
    (dit boek bevat het onderwerp Kleur zoals het in het MBO onderwijs gebruikt wordt voor het keuzevak Imagestyling)
  • Basisset materialen met: kleuranalysestroken, advieskaarten, lichtdonker-schaal
  • Online applicatie die het keuzeproces van de kleuranalyse vereenvoudigt, gedurende 6 maanden. Verlenging mogelijk op abonnementsbasis.
  • Online videotraining over gebruik van kleur in je garderobe – toegang gedurende 1 jaar.
Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een factuur

Mijn naam is Riet de Vlieger, certified image professional.

Ik heb een passie voor Personal Styling, en wat dit mogelijk maakt voor mensen. Ze worden zichtbaar, ze krijgen nieuwe kansen, gaan met meer zelfvertrouwen door het leven, en zetten onverwacht grote stappen.

Ik ben ruim 22 jaar met kleur en styling bezig, en zo’n 20 jaar als docent en trainer. De Compacte Kleurtraining is een mooi en volwaardig programma. Kort en krachtig. Wil je daarna verder of dieper dan bied ik daar vervolgprogramma’s voor aan.

Wil je verkennen of dit vak iets voor je is, en hoe je er het best mee kunt beginnen, maak dan een belafspraak. Of kom een keer langs bij mij in de studio, zodat ik je een en ander kan laten zien, en met je mee kan denken. Mail even als je dat wilt.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer

Aanmelden