• ImagoBasics® Kleuradvies training

Op zoek naar een leuke kleuranalyse / kledingadvies training?

Wil je liefst nog vandaag aan de slag?

Volg de ImagoBasics® Kleuranalyse training

kleuranalyse assistent

In de ImagoBasics® kleuranalyse training leer je in heel korte tijd werken met gangbare professionele technieken (10 kleurtypes: 4 seizoenen en 6 tussenseizoenen). Hiermee geef je jezelf een goede basis voor het kleuradvies vak. Een online tool helpt je om de juiste keuzes te maken. Wat je in de lessen hebt geleerd, ga je thuis oefenen.

Stel je voor: na deze training van 3 lesdagen en een praktijkmiddag ben je in staat om kleuradvies te geven over kleding en make-up. Je leert je klanten hoe ze met hun eigen kleuren de prachtigste combinaties kunnen maken om er stralend uit te zien.

Deelnemers ontvangen het lesboek ImagoBasics® Kleuranalyse en Kleuradvies. Een lekker lesboek, rijk geïllustreerd. De inhoud is geïnspireeerd op het door mij uitgegeven studieboek dat op MBO’s wordt gebruikt voor het vak Imagestyling.

Zodra je je deelname aan deze training hebt betaald, wordt het online gedeelte geactiveerd, zodat je vrijwel direct kunt beginnen.

 Aanbod:

Training

  • Kleurtraining van 3 lesdagen. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken. Koffie/thee en lunch zijn inclusief.
  • Tussendoor overleg met de trainer en andere deelnemers.
  • 1 dagdeel op afspraak: praktijk met een model

Cursusdata:


18 jan, 1 en 15 feb, en op 29 feb 1/2 dag praktijk
Cursusdagen op donderdag (andere dag bespreekbaar)

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn

Lespakket:

  • Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
    (dit boek bevat