Meld je Gratis aan voor het Oriëntatie Webinar

Wie Imago Stylist of Personal Stylist wil worden, merkt dat er een rijke keuze aan opleidingen bestaat. Er zijn cursussen in allerlei vormen en prijsklassen: online, schriftelijke, en live cursussen. Je kunt natuurlijk een goedkope cursus volgen, maar er is een kans dat je er later achter komt dat je niet zoveel hebt geleerd. Dan is zelfs een laag bedrag duur.

Maar kiezen uit zoveel verschillende opleidingen kost veel tijd…

Het juiste moment was gisteren

Veel van mijn cursisten hadden een carrière in een ander vakgebied. Maar de meesten hebben al heel lang het idee om “ooit” iets te doen dat ze echt heel leuk vinden. Ze wachten op het juiste moment.
stylist worden - het moment is nuVaak is er een grote verandering nodig om iemand in actie te zetten. Bijvoorbeeld, als hun baan wordt weg gereorganiseerd, als ze vanwege hun gezondheid hun werk niet langer kunnen blijven doen, nadat de kinderen het huis uit zijn, of na een burn-out. Het is nu of nooit. Maar dan sta je plotseling voor de vraag: hoe weet je dat je voor een goede opleiding kiest?

Oriëntatie Webinar voor wie Imago Stylist wil worden

Nadat ik talloze keren werd gebeld met de vraag waar je op moet letten als je een goede opleiding Imago Stylist zoekt, bedacht ik dat het slimmer en leuker is om een webinar over dit onderwerp te houden. Want wil je je omscholen, en ècht als Personal Stylist aan de slag, dan kun je het best een opleiding volgen die past bij jouw doelstellingen.

Maar ja, waar moet je op letten?

Zelf ben ik zo’n 20 jaar als Image Consultant aan het werk. Ik heb een internationale certificering in dit vak, als enige in Nederland. Ik vind het heerlijk om over mijn vak te vertellen. In het oriëntatie webinar vertel ik een aantal verhalen uit de praktijk, zodat je je een goed beeld kunt vormen over het vak.

Het webinar duurt ongeveer 1 uur. In dat uur word je echt wijzer. Je leert wat het vakgebied van imago stylist inhoudt. En wat je in een opleiding tot Imago Stylist of Image Consultant zoal kunt leren.

AANMELDEN WEBINAR [GRATIS]

stylist: kleur en mode

Wat levert deelname aan het oriëntatie webinar je op?

 • Je leert de 7 valkuilen kennen bij het zoeken van een opleiding Imago styling. En hoe je kunt voorkomen dat je in die valkuilen stapt.
 • Je komt er achter hoe je de verschillende soorten opleidingen inhoudelijk van elkaar kunt onderscheiden. Heel praktisch…
 • Je krijgt inzicht in de voor- en nadelen van:
   • online training
   • schriftelijke training
   • live trainingen

Na het verkennen van deze onderwerpen kun je trefzeker op zoek naar de opleiding die bij jou past. Bij je budget, je agenda, en je ambitie.

Je kunt je gewoon aanmelden. Daarna plan ik in overleg met jou een datum in.