Als ondernemer zou je ca 60% van je tijd aan marketing moeten besteden: netwerken, contacten opvolgen, bloggen, nieuwsbrieven sturen, je aanbod verfijnen, je website teksten optimaliseren. Het is geen kleinigheid. Zeker als je er als ondernemer alleen voor staat, vraagt dat nogal wat van je.

Ik weet niet hoe het jou vergaat met je marketing, maar bij mij waren mijn marketing uitingen lange tijd losse flodders, zonder echte structuur, doel en zin.

Succesvol ondernemen? Vette en magere jaren

Na een aantal vette jaren, had ik lange tijd te weinig klanten. Na de recessie van 2008, die mijn bedrijf in 2012 haast de genadeslag toebracht, kreeg ik mijn business maar niet terug op gang. Wat ik ook deed en bijleerde. Het bleef aanmodderen tot ik in 2017 met een coach aan de slag ging, die zich echt in mijn vak kon verplaatsen, en inzag dat klanten niet in rijen van drie voor de deur staan.

Marketing nieuwe stijl, of marketing 2020 is niet zo simpel als velen je doen geloven. Het is niet een eenvoudig trucje om mensen naar je toe te trekken. Het vraagt ècht inzicht, doorzettingsvermogen, moed, geduld en vertrouwen. Door dit proces heb ik in alle takken van mijn business stroompjes op gang gekregen, waardoor ik mijn omzet vanaf 2017 weer goed op de rit kreeg. Waarom vertel ik je dit?

Vernieuwen en dan delen en doorgeven

De afgelopen 20 jaar heb ik in mijn vak steeds voorop gelopen met nieuwe dingen te leren en te ontwikkelen. Zodra ik ze werkend krijg geef ik ze door, in de vorm van producten, programma’s (zoals recent de OK Tool) en scholing.

Ook nu heb ik mijn marketing ervaring samengevoegd met mijn kennis en ervaring met talloze andere zakelijke processen. Dat alles komt samen in een training ondernemingsvaardigheden die ik het “Zakelijk Succes Programma” heb genoemd. Het is een leuk, breed en toch luchtig programma van werksessies om jou het succesvol ondernemen te leren.

Met compacte theorie snel aan de slag voor je eigen bedrijf.

Neem jezelf als ondernemer serieus

Als je bedrijf niet loopt, of niet zo goed als je zou willen, is dit programma een must om naar te kijken. Ik weet hoe het voelt om tegen de stroom in te zwemmen. Het kan echt anders, en ik leer je graag hoe je dat doet. Zonder kletspraatjes, maar hands-on training. Onder begeleiding de structuren van je bedrijf zo opzetten dat het werk makkelijker naar je toe kan komen.

webinar zakelijk succes | ondernemer

Crisis betekent tegenslag, maar ook nieuwe kansen

We zitten inmiddels in de volgende crisisperiode. Je kunt natuurlijk hopen dat die overwaait, maar misschien is het verstandig om je maatregelen te nemen en je eigen koers te varen. Ik help je er graag bij.

Meld je hieronder aan voor het Zakelijk Succes webinar. Het is leerzaam, gratis, en zonder verplichting.

  • geef je beschikbaarheid door; dan kies ik een moment dat jou past.

Aanmelden: https://share.hsforms.com/1Td4gRRV0R02NIEYbN-VnSg1bgfp

Direct doorpakken en een start maken met succesvol ondernemen?

Klik hier voor meer informatie en registratie.