• Startersprogramma
Brochure

Wil jij een eenmanszaak oprichten en starten? 

Je eigen business starten als Image Consultant of Stylist is niet eenvoudig. Productaanbod en het werven van klanten zijn de eerste zorgen van elke startende ondernemer. Modellen zijn makkelijk te krijgen; die hoeven immers niet te betalen voor jouw service, maar zodra je je certificaat hebt behaald wil je toch wel geld verdienen met je adviezen. Maar ja… Wie zit er nou op jou te wachten?

succesvol je eenmanszaak oprichten

Jouw doelgroep bepalen

Dat is precies de vraag waarmee we in het startersprogramma aan de slag gaan. Want er is een groep mensen die werkelijk op jou zit te wachten. In het programma kun je er achter komen welke groep dat is. Zodra je weet met wie je aan het werk wilt, kun je je productaanbod vorm geven.

Ja ja, ik weet dat het verleidelijk is om het in omgekeerde volgorde te doen: eerst je productaanbod, en dan klanten zoeken. Zo heb ik het jaren en jaren gedaan. Het heeft nooit echt goed gewerkt, maar na de meest recente recessie werkt het helemaal niet meer op die manier. Eerst je doelgroep, en dan je producten dus. En voor het bepalen van je prijzen bekijken we verschillende modellen.

4 Online bijeenkomsten

Een paar keer per jaar start er een startersprogramma voor hen die hun eenmanszaak oprichten. Eens per maand spreken we met elkaar via videoconferencing. Heb je dat nog nooit gedaan? Mooi zo, dan kun je fijn ervaren hoe dat werkt. Online meetings hebben het voordeel dat je er de deur niet voor uit hoeft. Je hoeft alleen te zorgen voor beeld via een webcam en geluid via een headsetje. Via speakers gaat het ook, maar daarmee krijgt de groep al snel met een onprettige echo te maken. Een headsetje is rustiger.

Gestructureerde opzet van je business

Elke call duurt 90 minuten. De data worden in overleg vastgesteld. Het geluid wordt opgenomen, zodat je een en ander nog eens rustig kunt naluisteren. En mocht je de sessie gemist hebben, biedt de opname de gelegenheid om de inhoud van het programma mee te krijgen.

Het huiswerk maakt een natuurlijk onderdeel uit van het opzetten van jouw business. Het is fijn dat alle deelnemers hetzelfde proces doormaken. Daardoor kom je op ideeën door de verhalen van de anderen.

Laagdrempelig

Dit programma is laagdrempelig gehouden door een bescheiden prijs. Je betaalt € 75,00 excl btw voor 4 online sessies. Wil je meedoen: meld je dan online aan via https://www.imagecompanion.nl/opleiding-imago-styling/aanmelden/

Na aanmelding neem ik contact met je op over de data en tijden van de sessies.

Image Masters kwaliteitslabel
Meer informatie
Aanmelden

Een eenmanszaak oprichten? Daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Mijn naam is Riet de Vlieger. Ik werk al jaren als image consultant, en ben als enige in Nederland gecertificeerd door een onafhankelijk orgaan, AICI.

Ik verzorg al zo’n 15 jaar opleidingen voor image consultants. Natuurlijk gaan die over de inhoud van het vak. Maar veel van mijn cursisten hebben niet voldoende aan vakkennis. Als je niet eerder in een commerciële omgeving hebt vertoefd, kun je wel wat hulp gebruiken bij het starten van je eigen bedrijf. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in marketingtechnieken voor adviseurs, zodat ik mijn studenten op dat gebied een goede basis kan bieden.

De opleidingen bij Image Companion staan bekend om hun grondigheid en innovatieve karakter.

Twijfel je of dit programma je gaat brengen waar je heen wilt, stuur dan een e-mail, of maak een belafspraak.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer