Opleiding Kleur2018-10-30T12:51:28+00:00
Brochure

Nieuw in 2018

Voortaan BASIC èn
OP-MAAT kleursysteem

Klik op de button
voor de meest recente brochure

Brochure

Op weg naar een nieuwe expertise

Is jouw interesse gewekt in kleur en kleding? En zie je hoe kleurgebruik de wereld zo veel mooier en leuker maakt? Mogelijk jeuken je handen om het verschil te gaan maken voor mensen, omdat jij weet dat het anders kan.

Misschien heb je zelf een kleuradvies ingewonnen, en merk je hoe dat je uitstraling heeft veranderd, en daarmee je leven. Of hoor je anderen erover vertellen. Je wilt niets liever dan er meer over weten.

Maar:

  • Je beseft dat je speciale vaardigheden nodig hebt om dit beroepsmatig te kunnen aanbieden.
  • Je zoekt een gedegen opleiding kleur om dit werk op niveau te doen, niet oppervlakkig als een kunstje, maar echt als een professionele vaardigheid.

Opleiding Kleur met BASIC + een geavanceerd kleursysteemKleuradvies op maat - 50 of 95 kleuren voor je kleding

Training van ca. 3 maanden. Je leert werken met 2 kleuranalyse systemen:

Een fundamentele en intensieve cursus – je leert adviseren voorbij de indelingen in standaard groepen. Je ontwikkelt inzicht in kleur en de impact ervan op mensen. Door gedetailleerd te kijken en tegelijkertijd je intuïtie te benutten leer je hoe je tot een goed advies komt.

Deze opleiding kleur op maat geeft je de kans om heel persoonlijk te werken vanaf het allereerste
begin in je business:

  • Een BASIC systeem met 10 kleurgroepen, waarmee je snel mensen een goede indicatie kunt geven van hun kleuren. Dit systeem is heel geschikt om met groepen te werken.
  • Een modern geavanceerd kleursysteem en high-end paletten van het Essential kleursysteem van Carla Mathis. Dit systeem maakt het mogelijk om paletten te customizen, te verfijnen voor elke klant. Zo maak je elk kleurenpalet uniek, terwijl het toch eenvoudig blijft ermee te werken.
  • De theoretische onderbouwing om via kennis en intuïtie je af te stemmen op je klant, zonder je zorgen te maken of je het wel goed doet.
  • Gedegen training en mentoring door de enige door Carla Mathis gecertificeerde trainer in Nederland.
Image Masters kwaliteitslabel
Meer informatie
Cursusagenda
Aanmelden

Reactie van Gerda:

Ik heb heel veel geleerd. Maar wel de cursus onderschat. Er komt zoveel bij kijken. Maar dat maakt het ook veel interessanter. Het is een heel professionele opleiding. Bedankt voor je support. Ben er blij mee.

Gerda Schelleman

agenda

Het is mogelijk om het programma volledig op maat te volgen, met persoonlijke begeleiding, afgestemd op jouw eigen tempo. Cursusdagen op afspraak, zodat het nog beter inpasbaar is in jouw agenda en drukke of onregelmatige rooster.

Informeer naar de mogelijkheden

Mijn naam is Riet de Vlieger, certified image professional.

In 1999 begon ik in dit vak met een kleursysteem dat weliswaar op de 4 seizoenen was gebaseerd, maar met duizenden variaties daarop. In de jaren daarna zocht ik naar de onderbouwing. Waarom zit welke kleur in een palet? Het heeft 5 jaar geduurd voor ik daar achter was. Ik leerde het tijdens een van mijn vele nascholingscursussen bij Carla Mathis.

Als jij deze opleiding kleur volgt, krijg je dat inzicht direct mee. Sterker nog: je gaat niet afhankelijk zijn van vooraf geprogrammeerde systemen. Je stelt zelf je kleurenpaletten samen. Vanaf je allereerste klant. Dat geeft jou power en onderscheidingsvermogen.

Wil je zien hoe dat werkt? Maak dan een bel- of skypeafspraak met me. Of kom langs in mijn studio. Dan vertel ik je er graag meer over. Mail me een paar datumvoorstellen als je dat wilt.

Riet de Vliieger, certified image professional