• ImagoBasics® Compacte Kleurtraining

Op zoek naar een leuke styling-, of kleur/kledingadvies training?
Wil je liefst nog vandaag aan de slag?

Schriftelijke, online of live training volgen?

Schriftelijke of online trainingen zijn vooral geschikt om je theoretische kennis uit te breiden. Als je van kleur en styling je beroep wilt maken, is een LIVE training aan te bevelen. De docent schenkt aandacht aan de inhoud van het vak, maar ook aan hoe je dingen zegt. Met styling kom je heel dicht bij mensen. Dat wil je op een respectvolle manier doen…

Compacte Kleurtraining

Deelnemers ontvangen het lesboek ImagoBasics® Kleuranalyse en Kleuradvies. Een lekker studieboek, rijk geïllustreerd. De inhoud is geïnspireeerd op het door mij uitgegeven studieboek dat op MBO’s wordt gebruikt voor het vak Imagestyling.

In de ImagoBasics® compacte kleur en kledingadvies training leer je werken met gangbare professionele technieken (10 kleurgroepen: 4 seizoenen en 6 tussenseizoenen). Hiermee geef je jezelf een goede basis voor het Imagestyling vak. Een online tool helpt je om de juiste keuzes te maken. Wat je in de lessen hebt geleerd, ga je thuis oefenen.

Stel je voor: na deze training van 3 lesdagen en een praktijkmiddag ben je in staat om kleuradvies te geven over kleding en make-up. Je leert je klanten hoe ze met hun eigen kleuren de prachtigste combinaties kunnen maken en er stralend uit kunnen zien.

Zodra je je deelname aan deze training hebt betaald, wordt het online gedeelte geactiveerd, zodat je vrijwel direct kunt beginnen.

 Aanbod:

Kleuranalyse en Kleuradvies
meer informatie

Training

  • Kleurtraining van 3 lesdagen. Dagen van 10 – 17 uur. Ritme: ca. een keer per 2 à 3 weken. Koffie/thee en lunch zijn inclusief.
  • Deelname in Facebook groep gedurende 6 maanden vanaf de start van de training voor overleg met de trainer en andere deelnemers.
  • 1 dagdeel op afspraak: praktijk met een model

Cursusdata:

21 februari, 6 en 20 maart 2020
Cursus op vrijdag 10-17 uur; praktijksessie op 3 april 2020 10-13u

Locatie lesdagen: Alphen aan den Rijn
Minimaal aantal deelnemers: 3 personen
Deze training gaat definitief door. Maar… je kunt er nog bij!

Lespakket:

  • Boek ImagoBasics® kleuranalyse en kleuradvies door Riet de Vlieger | 2018
    (dit boek bevat het onderwerp Kleur zoals het in het MBO onderwijs gebruikt wordt voor het keuzevak Imagestyling)
  • Basisset materialen met: kleuranalysestroken, advieskaarten, lichtdonker-schaal
  • Online applicatie die het keuzeproces van de kleuranalyse vereenvoudigt, gedurende 6 maanden. Verlenging mogelijk op abonnementsbasis.
  • Online videotraining over gebruik van kleur in je garderobe – toegang gedurende 1 jaar.
Aanmelden

Na aanmelding ontvang je een factuur

Je opleidingskosten aftrekken voor de belasting

Ook in 2020 mag je kosten voor beroepsopleidingen in veel gevallen nog aftrekken voor de inkomstenbelasting. Deze regeling komt te vervallen, maar dit is al een paar keer uitgesteld. Wil je een opleiding doen? Stel het dan niet te lang uit. (Bron: https://financieel.infonu.nl/belasting/158419-aftrek-studiekosten-2020.html)

Ben je ondernemer? Dan kun je de btw op je opleiding terugvragen, en de kosten ervan aftrekken van de winst van je bedrijf.

Opleidingsvouchers voor kappers

In de CAO 2017 – 2019 voor kappers is opgenomen dat er opleidingsvouchers beschikbaar komen van minimaal € 400 en maximaal € 500. Er zijn enkele voorwaarden aan verbonden. Informeer hiernaar bij je werkgever of vakbond.

Mijn naam is Riet de Vlieger, certified image professional.

Ik heb een passie voor Personal Styling, en wat dit mogelijk maakt voor mensen. Ze worden zichtbaar, ze krijgen nieuwe kansen, gaan met meer zelfvertrouwen door het leven, en zetten onverwacht grote stappen.

Ik ben al bijna 20 jaar met kleur en styling bezig, en ruim 15 jaar als docent en trainer. De Compacte Kleurtraining is een mooi en volwaardig programma. Kort en krachtig. Wil je daarna verder of dieper dan bied ik daar vervolgprogramma’s voor aan.

Wil je verkennen of dit vak iets voor je is, en hoe je er het best mee kunt beginnen, maak dan een belafspraak. Of kom een keer langs bij mij in de studio, zodat ik je een en ander kan laten zien, en met je mee kan denken. Mail even als je dat wilt.

Riet de Vlieger, image consultant & trainer

Aanmelden