Keuzedeel Imagestyling voor het MBO2018-04-15T15:28:18+00:00

Imagestyling op het MBO

Wilt u bij u op school het keuzedeel Imagestyling aanbieden? En bent u nog op zoek naar materialen, training, boeken of hulpmiddelen?

Studenten willen een goed programma, dat de moeite waard is. En u wilt hen iets leren dat hen verder helpt in hun carrière. De uitdaging is het keuzedeel Imagestyling snel en goed van de grond te krijgen.

Hoe zou het zijn als er een ONE-STOP-shop was?

Een betrouwbare partner die meedenkt en met oplossingen komt? Die docenten traint, studentenboeken schrijft en materialen voor school en studenten kan leveren? En bij het examen als assessor kan functioneren?

Ik verzorg al jaren beroepsopleidingen Imago Styling. Met mijn bijna 20 jaar ervaring als Imagostylist/ Image Consultant zorg ik ervoor dat u het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden.

Met het oog op dit keuzedeel ontwikkelde ik de eerste officiële methode voor Imagestyling in het MBO, inclusief de online supporttool ColorEasy® die het kleuranalyse proces sterk vereenvoudigt, speciaal voor u en uw studenten. Leuk en makkelijk om mee te werken, en de kans op een goede analyse wordt er vele malen groter mee. De methode behandelt alle elementen zoals die beschreven zijn in het kwalificatie dossier.

Wat ik voor u kan betekenen:

Imagestyling MBO Haarmode

Het boek voor de kappersopleidingen is vanaf heden beschikbaar

Klik op de foto voor de prijs, levertijd en overige informatie, of om direct te bestellen. Levering uitsluitend aan scholen. Neem contact op als u de methode wilt inzien voordat u een besluit neemt.

Inkijkexemplaar

Bestellen

Een boek voor MBO Schoonheidsverzorging en MBO Mode Maatkleding is in voorbereiding.
Wilt u informatie ontvangen en/of op de hoogte gehouden worden over deze uitgaven? Meld u dan hier.

Kortom: Zoek niet langer. Image Companion is een vaste en betrouwbare partner die het keuzedeel Imagestyling op een goed niveau vormgeeft op een moderne manier. Van de eerste oriëntatie tot en met de examens onderhoud ik graag contact met scholen.

Met Imagestyling (Keuzedeel K0206) leert een student doelgericht werken met de principes en concepten voor kleurgebruik en styling. Met deze kennis is de student in staat is om individuele klanten te adviseren over kleding, haar en make-up, afgestemd op de persoonlijkheid en het doel van de klant.

Naast de afdeling haarverzorging kunnen ook opleidingen in de vakgebieden schoonheidsverzorging, mode/maatkleding, fashion design & productmanagement en make-up art het keuzedeel Imagestyling in hun aanbod opnemen. Daarbij kan een opleiding accenten leggen die relevant zijn voor het vakgebied en de studenten.

Specialistische materialen voor het keuzedeel ImagestylingSpecialistische materialen voor het keuzedeel Imagestyling

Net als bij veel andere vakken maakt imagestyling gebruik van specialistische materialen. Bekend zijn de doeken voor kleuranalyse. Alle materialen die nodig zijn voor het keuzedeel Imagestyling kunnen worden geleverd.

Denk aan een demonstratie-set voor in het lokaal. En een pakket voor elke student afzonderlijk, waarmee ze thuis en op hun werkplek de vaardigheden kunnen oefenen.

Vraag hier om een prijsopgaaf voor de materialen waar u naar op zoek bent:

Prijsopgaaf aanvragen

Mijn naam is Riet de Vlieger, al ruim 18 jaar imago stylist / image consultant, en zo’n 15 jaar opleider.

Met dit keuzedeel op de MBO’s komt Imagestyling beschikbaar voor beginnende beroepsbeoefenaars als kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten en mensen in de mode.

Neem alstublieft contact met me op, als u denkt dat ik iets kan bijdragen aan de ontwikkeling van dit vak bij u op school. Of als u laagdrempelige materialen zoekt voor de studenten. Mogelijk is het er al, of zie ik mogelijkheden ze voor u te ontwikkelen. Van harte uitgenodigd!

Bel: 0172 – 530 590
E-mail: info@imagecompanion.nl

Riet de Vliieger, certified image professional

Contact

Heeft u interesse, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Ook als u op zoek bent naar een variant voor een andere beroepsopleiding

Afspraak maken