online presenteren

Heb je een wens om je online uitstraling een boost te geven?
In onderstaande video vertel ik je hoe ik je daarbij kan helpen:

Binnenkort is er opnieuw gelegenheid om mee te doen met de Masterclass Elegant Online.
Als je interesse hebt in dit programma, laat me dan weten dat je belangstelling hebt. Dan houd ik je op de hoogte zodra de data en de prijs bekend zijn. Uiteraard vrijblijvend.

Geef hier je belangstelling aan

Veelgestelde vragen

Het gaat niet zozeer over hoeveel ervaring je hebt met online presenteren; het gaat er eerder om hoeveel moeite je hebt gedaan om je presentatie online te optimaliseren. Dus als je gewend bent om online te gaan, zonder extra voorbereiding dan is deze Masterclass zeker geschikt voor jou. Niet alles zal nieuw zijn, maar je gaat veel nieuwe dingen leren.

Als je dit wilt dan raad ik je de Masterclass ELEGANT Online aan. Stralen werkt niet voor iedereen op dezelfde manier. In de Masterclass kan ik je persoonlijke tips en feedback geven over je persoonlijke uitstraling.

Dat ligt aan jou en je situatie. Je kunt je setup heel professioneel aanpakken met speciale lampen, statieven en beeldschermen. Maar je kunt het ook anders doen. Persoonlijk houd ik van low-budget oplossingen. Maar wie liever speciale spullen koopt, kan dan doen. Het is vaak niet nodig.

De Masterclass worden gegeven via Zoom, in een live sessie. Dus niet vooraf opgenomen. Kort van tevoren ontvang je de inloggegevens per e-mail. Het verzoek is om ca 10 minuten van tevoren in te loggen, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Alle sessies van de Masterclass worden opgenomen, en als deelnemer krijg je de opname toegestuurd. Aan de hand daarvan kun je toch de informatie tot je nemen. Eventuele vragen kun je voorafgaand aan de sessie via e-mail stellen.

Als deelnemers aan de Masterclass ELEGANT Online kun je na afloop van de eerste sessie aangeven dat je niet tevreden bent. Je kunt je dan binnen 24 uur uitschrijven uit het programma. Dan krijg je je inschrijfgeld volledig retour.

Meedoen aan de Masterclass ELEGANT Online kost € 159,00 pp, inclusief btw.
Je kunt online boeken en direct via iDeal betalen.

Heb je nog andere vragen?

Stel ze hier: https://forms.gle/Kvc6WqdF4z1zrXMf8

Het is mogelijk om deze programma’s incompany te boeken.
Informeer naar de mogelijkheden: https://forms.gle/Kvc6WqdF4z1zrXMf8