Executive Presence 2017-07-17T20:03:54+00:00

 

 


Executive Presence

Zichtbaar zijn zonder op te vallen. Kan dat?

Introverte vrouwen houden er helemaal niet van om in het middelpunt te staan, maar vaak wordt wel van hen verwacht dat ze zich extraverter gaan gedragen.

Dit programma is speciaal gemaakt voor vrouwen die hun uitstraling willen optimaliseren, bij voorbeeld omdat ze promotie hebben gemaakt, of simpelweg om hun leiderschap te versterken. Zodat ze zichzelf niet in de weg zitten bij het aangaan van nieuwe contacten.

Veel opleidingen en leiderschapsprogramma’s focussen op technieken en inhoud. Met Executive Presence ontwikkelt de deelnemer juist non-verbaal haar invloed. Dat is buitengewoon effectief.

Executive Presence

Voor alle leiders is het zinvol om regelmatig aandacht te geven aan de details van de persoonlijke presentatie. Kloppen alle boodschappen nog? Zijn er vaardigheden die aandacht nodig hebben? Welke signalen komen er uit het team of van externe partners? Waar is een upgrade nodig? Maar zonder dat ze daarbij steeds dat ongemakkelijke gevoel hebben.

Het moet kloppen bij wie ze zijn

Executive Presence is een persoonlijk programma. Niet een training in een groep, maar echt op de persoon afgestemde mentoring. Door een speciaal 360°-onderzoek worden partners en collega’s betrokken partners in het proces voor een optimaal resultaat.

  • Individueel begeleidingstraject van ca. 4 maanden
  • Intake en onderzoek
  • Intensieve persoonlijke begeleiding
  • Live afspraken
  • Afgewisseld met communicatie via de telefoon en digitale kanalen

Programma informatie

Individueel programma
Intake en onderzoek
Eventueel 360° assessment

Looptijd ca 4 maanden
Afwisselend afspraken en telefonisch/digitaal

executive presence

Stuur mij informatie over
“Executive Presence”
Executive presence

Executive Presence in de praktijk

Accountant is ze, en partner in het familiebedrijf.

Haar verantwoordelijkheid groeit. Ze ontwikkelen nieuwe producten. Ze wordt gevraagd voor presentaties en gastcolleges. Door haar jeugdige uitstraling moet ze soms alle zeilen bijzetten om gezien te worden en te groeien in haar rol.

Samen werken we aan haar non-verbale presentatie. Samen zorgen we ervoor dat ze zichzelf stevig neerzet zonder zichzelf te verliezen. Haar uitstraling wordt vrouwelijker, professioneler, en zakelijker.

Maar wel zo, dat haar jeugdigheid af en toe speels om de hoek kijkt. Net niet te serieus, te zakelijk, te plechtig. Zodat er balans is tussen wie ze is en wat ze uitstraalt .

Help een vrouw met potentie stevig in het zadel | Executive Presence

  • Individueel programma voor veelbelovend talent
  • Mentoring om de persoonlijke invloed te vergroten
  • Gedurende ca 4 maanden
  • Online en offline begeleiding
Ik wil graag meer informatie over
“Executive Presence”