coronaCorona maakt dat de wereld razendsnel transformeert naar online zakendoen.
We vergaderen, werken en borrelen online.

Ook mijn bedrijf beweegt die kant op. Op de momenten dat het niet mogelijk is om trainingen live te verzorgen, werk ik sinds enige tijd online. Eigenlijk moet ik zeggen: Virtueel.

Want is er een verschil tussen online en virtuele training

Online trainingen zijn vooraf opgenomen. Als klant koop je je toegang, en verder is het aan jou of je er iets mee doet of niet. Virtuele trainingen worden LIVE verzorgd VOOR JOU en de andere deelnemers. Ik gebruik daarvoor een stabiel online platform waarmee ik als het ware bij jou in huis op het beeldscherm zit te vertellen over het onderwerp en je dingen laat zien. De afgelopen jaren heb ik daarmee al veelvuldig ervaring opgedaan.

Dat gaat wonderwel goed. Ik ben er zelfs enthousiast over.

Virtuele training

Jij zit in je eigen vertrouwde omgeving met een laptop, desktop of tablet. Ik zit in mijn studio, te midden van al mijn materialen de lessen te geven. De boeken en materialen stuur ik vooraf op per post. PostNL blijkt netjes de volgende dag de pakketjes en enveloppen te bezorgen.

We werken in sessies van 90 minuten. Dat is qua concentratie goed te doen. Natuurlijk moet je als deelnemer een rustig plekje hebben. En, afhankelijk van het type training de benodigde materialen bij de hand hebben. Bij een kleurtraining is daglicht of goede daglichtverlichting onmisbaar. Voor stijltrainingen en zakelijk succes trainingen heb je alleen een printje nodig van het cursusmateriaal om de training te volgen en pen en papier voor je notities.

Oriënterend webinar

Ben je nog wat aarzelend of dat wel werkt voor jou? Voor een aantal trainingen heb ik een gratis orienterend webinar ingericht. Ik zou zeggen: schrijf je eerst daarvoor in om te ervaren of het voor jou werkt om op die manier deel te nemen.

Gratis uitproberen:

Meld je hieronder aan voor het webinar van je keuze.

Na aanmelding kiezen we in overleg een datum. Er kunnen meer mensen gelijktijdig in het webinar zitten.

Coronatijd

Het is mijn overtuiging dat het nu de tijd is om nieuwe dingen te leren, en je business te transformeren en in te richten voor de toekomst. Als mijn trainingen jouw interesse wekken vertel ik je graag meer. In een webinar of aan de telefoon.

Aanmelden webinar Opleidingen Image Consulting
Aanmelden Zakelijk Succes Webinar